Politiques de Privadesa

Política de Privadesa CB Sa Bodega

Data d'entrada en vigor: [19/12/2023]

 

CB Sa Bodega es compromet a protegir la privadesa de la informació personal dels nostres usuaris i visitants. Aquesta política de privadesa descriu com recopilem, utilitzem i compartim la informació que obtenim a través del nostre lloc web i altres serveis en línia.

 

1. Informació que recopilem:

1.1. Informació proporcionada per l'usuari: Podem recopilar informació personal, com ara noms, adreces de correu electrònic, números de telèfon i altra informació que els usuaris proporcionin voluntàriament en registrar-se o interactuar amb el nostre lloc.

1.2. Informació automàticament recopilada: Utilitzem cookies i altres tecnologies de seguiment per recopilar informació sobre la manera com els usuaris interactuen amb el nostre lloc web. Això pot incloure informació sobre el navegador web, l'adreça IP, la ubicació geogràfica, el tipus de dispositiu i l'activitat de navegació.

 

2. Ús de la informació:

2.1. Propòsits principals: Utilitzem la informació recopilada per brindar i millorar els nostres serveis, personalitzar l'experiència de l'usuari, enviar comunicacions relacionades amb el Club i complir les nostres obligacions legals.

2.2. Comunicacions: Podem enviar correus electrònics i altres comunicacions relacionades amb el Club, esdeveniments, promocions o altra informació que considerem rellevant per als usuaris. Els usuaris poden optar per no rebre aquestes comunicacions en qualsevol moment.

 

3. Compartir informació:

No venem, lloguem ni intercanviem informació personal amb tercers sense el consentiment exprés de l'usuari, excepte quan sigui necessari per complir obligacions legals.

 

4. Seguretat:

Prenem mesures raonables per protegir la informació personal contra accessos no autoritzats, alteracions, divulgacions o destruccions no autoritzades.


5. Enllaços a llocs de tercers:

El nostre lloc web pot contenir enllaços a llocs de tercers. No som responsables de les pràctiques de privadesa d'aquests llocs i recomanem revisar les seves polítiques de privadesa.

 

6. Canvis en la política de privadesa:

Ens reservem el dret d'actualitzar aquesta política de privadesa en qualsevol moment. Es notificaran canvis significatius a través del nostre lloc web.

 

7. Contacte:

Per a qualsevol pregunta sobre aquesta política de privadesa, pots contactar-nos a través del nostre formulari de contacte.

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.