Avís Legal

Avís Legal de CB Sa Bodega

Data d'entrada en vigor: [19/12/2023]

Benvingut al lloc web de CB Sa Bodega. En accedir i utilitzar el nostre lloc web, acceptes els termes i condicions establerts en aquest avís legal.

 

1. Propietat del Lloc Web:

1.1. Aquest lloc web és propietat de CB Sa Bodega.

1.2. Tots els drets de propietat intel·lectual sobre el contingut del lloc web, inclosos textos, gràfics, logotips, imatges i programari, són propietat de CB Sa Bodega o dels seus llicenciants, i estan protegits per les lleis de propietat intel·lectual aplicables.

 

2. Ús acceptable:

2.1. En utilitzar aquest lloc web, acceptes complir totes les lleis i regulacions aplicables i et compromets a no utilitzar el lloc per a fins il·legals o prohibits.

2.2. No es permet copiar, reproduir, distribuir, transmetre, mostrar, vendre, llicenciar o explotar de qualsevol altra manera el contingut d'aquest lloc web sense el previ consentiment per escrit de CB Sa Bodega

 

3. Enllaços a Tercers:

3.1. Aquest lloc web pot contenir enllaços a llocs web de tercers. CB Sa Bodega no té control sobre aquests llocs i no és responsable del seu contingut ni de les pràctiques de privadesa.

 

4. Exempció de Responsabilitat:

4.1. CB Sa Bodega no garanteix la precisió, actualitat o integritat del contingut del llocweb. Lús del lloc està sota el teu propi risc.

4.2. CB Sa Bodega no es fa responsable de qualsevol dany o pèrdua que pugui sorgir de lús daquest lloc web, inclosos virus informàtics o altre programari maliciós.

 

5. Modificacions:
CB Sa Bodega es reserva el dret de modificar o discontinuar el lloc web, totalment o parcialment, en qualsevol moment i sense avís previ.

 

6. Llei Aplicable:
Aquest avís legal es regeix per les lleis del lloc on es troba CB Sa Bodega, i qualsevol disputa que sorgeixi en relació amb aquest avís legal se sotmetrà a la jurisdicció exclusiva dels tribunals daquesta ubicació.

 

7. Contacte:
Per a qualsevol pregunta sobre aquest avís legal, podeu contactar-nos a través del formulari de contacte.

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.