LA NOSTRA HISTÒRIA

Aquest club té els seus orígens a primers dels anys noranta a l'escola Sa Bodega, quan es va començar a practicar el bàsquet com a activitat de l'AMPA (Associació de mares i pares d'alumnes).

 

Des d'aleshores, el nombre de jugadors va anar augmentant fins que l'any 1998, amb Joan Costa com a director tècnic, un grup de pares va decidir formar el Club de Bàsquet Sa Bodega.

 

Van continuar amb una directiva de dotze persones, encapçalada pel president, Roberto Capilla i amb Javier Quiñonero, com a director tècnic.

 

En el cor de la nostra filosofia està el compromís amb el creixement personal i esportiu de cada jugador. Ens esforcem per inculcar valors com el treball en equip, la disciplina i el respecte.

 

Amb el bàsquet de formació com a senya d'identitat, el Club de Bàsquet Sa Bodega actualment té gairebé uns 200 jugadors, des de categoria Baby a Júnior.

 

Els nostres colors, reflectits en el nostre equipatge són el blau fosc i vermell.

 

Després d'un torneig que vàrem disputar l'any 2000 per terres catalanes i, en concret després d'una jornada de diversió en un parc d'atraccions, uns dels nostres entrenadors va aconseguir un orangutan a una fira, que es convertí, automàticament en la mascota del nostre club.

 

La pista de joc oficial del Club són les històriques Pistes Blaves de Sa Bodega, situades en el centre de la ciutat.

ANTIGA DIRECTIVA

Presidents

 

   1. Pablo García González

 

   2. Roberto Capilla

 

   3. José Ramón Torres Baeza

 

   4. Joan Marí Riera 

 

ACTUAL DIRECTIVA

Presidenta

 

   Patri Verdugo

 

 

Vicepresidente

 

   Vica

 

 

 

Secretària 

 

   Paquita Roig

 

 

 

Vocals

 

   Laura Cardona 

   Lorena Llop   

   Yolanda González

   

Tresorer

   

  Jordi Torres Baeza

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.